Payment with Klarna Payment with Swish
Gruppresor med din upplevelse i fokus

Välkomna till ONASSI Tour!

Vi är din ledande researrangör med expertis i att skapa minnesvärda resor till Tur Abdin, en plats som rymmer en djup förankring i tro, traditioner och kultur. Vår resebyrå är engagerad i att erbjuda dig en unik och autentisk upplevelse som kommer att berika ditt liv och skapa minnen för en livstid.

Vad gör ONASSI Tour unikt?

Lokalkännedom | Vårt team har djupgående lokalkännedom i Tur Abdin-regionen. Vi har utforskat varje kloster, varje kyrka, varje stad och by för att ge dig en insiderblick på områdets skatter och hemligheter. Detta ger dig möjlighet att uppleva destinationen på ett helt unikt sätt.

Kontaktnät | Vi har etablerat starka relationer med lokala gemenskaper, kloster och kyrkor. Detta betyder att du kommer att ha tillgång till platser och upplevelser som inte är tillgängliga för de flesta andra resenärer. Vårt omfattande kontaktnät ger dig möjlighet att interagera med människor som lever sina liv i harmoni med den rika kulturen och historien i Tur Abdin.

Skräddarsydda resor | Vi förstår att varje resenär är unik. Därför erbjuder vi skräddarsydda resepaket som kan anpassas efter dina intressen och behov. Oavsett om du är intresserad av religiösa platser, historiska sevärdheter eller kulturella evenemang, kan vi skapa den perfekta resan för dig.

Hållbarhet | Vi är stolta över att erbjuda hållbara resealternativ. Vi arbetar nära med lokala samhällen för att säkerställa att våra resor gynnar både miljön och de människor vi möter. Vi tror på att resa med omtanke och ansvar.

Kontakta oss | Vi ser fram emot att hjälpa dig att planera din drömresa till Tur Abdin. Kontakta oss idag för mer information och för att börja planera din resa. Tillsammans kommer vi att skapa minnen som varar livet ut.

"Gruppresor till Tur Abdin med din upplevelse i fokus"